Entreprenör

Hannes Bernhardsson

Hannes Bernhardsson, grundare av Sellda och en erkänd säljtränare, är född och uppvuxen på den pittoreska ön Gotland. Med över 12 års erfarenhet inom försäljning och en rad olika befattningar, har Hannes skapat en imponerande karriär som bygger på både kompetens och passion för försäljning och affärsrelationer.

Under de senaste 6 åren har Hannes även drivit sitt eget framgångsrika företag, där han ytterligare har förstärkt sin expertis inom försäljning, projektledning och entreprenörskap. Hannes besitter en naturlig fallenhet för att driva projekt framåt och skapa engagerande, långvariga och lönsamma affärsrelationer.

Hannes vision för Sellda grundar sig i hans önskan att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa andra säljare att nå sin fulla potential och uppnå framgång i sina karriärer. Genom Sellda erbjuder Hannes en rad säljutbildningar som är skräddarsydda för att möta de olika behoven hos både nybörjare och erfarna säljare.

Med Hannes vid rodret kan du vara säker på att Selldas säljutbildningar ger dig de verktyg, insikter och tekniker du behöver för att lyckas i en konkurrenskraftig och krävande marknad. Lär dig från en av de bästa och upptäck hur Hannes och Sellda kan förändra din karriär inom försäljning.

Hannes skiljer sig från mängden. Med sina sylvassa tekniker skär han igenom kundens lager på ett kundfokuserat sätt vilket gör det enkelt att boka möte eller signa kunden på plats.

Kurser med Hannes

Ej tillhörande Certifikat

Säljutbildning Basic

(Gratis)

Som ett smakprov på vår Advanced-kurs, presenterar vi Säljutbildning Basic, en introduktionskurs för att bygga en förståelse hur Advanced-kurs kommer revolutionera att boka möten och få bort ångesten kring att boka möten.

Denna kurs är perfekt för dig som är ny inom säljyrket och vill lära dig boka fler möten


Anmäl dig till kursen

Över 6000 studenter litar på oss

Professionellt Certifikat

Säljutbildning Advance

438kr

Om du är intresserad av att öka din försäljning och vill övervinna rädslan för att ringa, är denna kurs perfekt för dig.

Efter att ha genomgått denna kurs kommer du att känna dig trygg och säker i att ringa och boka möten. Du kommer att märka en omedelbar förbättring i din förmåga att boka fler möten redan från den första dagen.

Dessutom kommer du att uppleva att osäkerheten och ångesten som tidigare uppstod inför att ringa och boka möten försvinner helt.

Anmäl dig till kursen

Över 6000 studenter litar på oss

Varför inte starta idag?

Ta steget idag och lär dig hemligheterna bakom ett framgångsrikt säljande.

Gå med nu

Över 6000 studenter litar på oss