Skicka mig ett meddelande

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Adress till kontoret

Heleneborgsgatan 32, 11732 Stockholm, Sverige

Emaila mig

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

hannes@sellda.se
Ring mig

Prata med oss och se hur vi kan arbeta tillsammans.

‭076-559 03 31‬

Några frågor, några svar.

Ta en titt på de vanligaste frågorna.

Vilken kurs ska jag välja om jag är ny inom försäljning?

Om du är ny inom försäljning eller vill fräscha upp dina grundläggande färdigheter rekommenderar vi att du börjar med vår Säljutbildning Basic. Den ger en solid grund att bygga på och täcker de viktigaste aspekterna av försäljning för att sätta dig på rätt spår.

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

När du har registrerat dig för en av våra kurser och betalat kursavgiften får du en bekräftelse via e-post med inloggningsuppgifter till ditt Sellda-konto. Där kommer du att hitta allt kursmaterial, inklusive videor, dokument och interaktiva övningar.

Kan jag slutföra kursen i min egen takt?

Ja, våra kurser är utformade för att ge dig flexibiliteten att studera i din egen takt. Du får obegränsad tillgång till kursmaterialet under en viss tidsperiod, vilket gör att du kan gå tillbaka och repetera eller ta pauser när det passar dig bäst.

Vad händer om jag behöver hjälp eller har frågor under kursen?

Vårt team av experter är tillgängliga för att hjälpa dig genom hela din utbildning. Om du har frågor eller behöver hjälp, kan du nå dem via vår online-chatt. De kan hjälpa dig att förstå koncept, ge feedback och vägleda dig genom eventuella utmaningar.