Sellda är lösningen för dig som vill förbättra din kompetens och förändra din karriär.

Ta steget mot framgång - Oavsett din erfarenhetsnivå inom försäljning, erbjuder Sellda en komplett och skräddarsydd utbildning som hjälper dig att nå dina mål, utveckla dina färdigheter och skapa en positiv förändring i din yrkesbana.

Tusentals personer litar på oss

Bli en av många nöjda kunder - Gå med i den ständigt växande skaran av tusentals framgångsrika säljare som har valt Selldas säljutbildningar för att förbättra sina färdigheter och nå sina karriärmål.

Utdelat certifikat

Ackrediterad kompetens - Efter att ha slutfört en Sellda-säljutbildning får du ett branscherkänt certifikat som bevis på dina nyförvärvade färdigheter, vilket ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och stärker ditt professionella rykte

Över 2+ timmars undervisning

En grundlig och omfattande utbildning - Med över 2 timmars engagerande och informativt material får du en omfattande utbildning som täcker alla aspekter av försäljning, för att säkerställa att du är väl rustad för att hantera de utmaningar som väntar i din säljkarriär.

Tillgänglig offline

Studera var och när du vill - Med Sellda's offline-tillgänglighet kan du ta del av våra säljutbildningar även när du är utan internetanslutning, så att du kan lära dig i din egen takt oavsett var du befinner dig.

Hur fungerar Sellda-kursen?

Ta en titt på processen för Sellda-kursen för att få ut det mesta av vår kraftfulla inlärningsplattform.

Välj en kurs

Börja med att välja kursen som passar dina behov och erfarenhetsnivå bäst, vare sig det är Säljutbildning Basic för att lära dig grunderna, eller Säljutbildning Advance för att fördjupa din kunskap och färdigheter. Läs kursbeskrivningarna för att få en klarare bild av vad varje kurs erbjuder.

Registrera dig

När du har valt din kurs är det dags att registrera dig. Fyll i dina personuppgifter, skapa ett konto och betala kursavgiften via vår säkra betalningsportal. Du får sedan en bekräftelse via e-post med alla nödvändiga detaljer och instruktioner.

You receive all the assets

När du gör ett köp får du inte bara tillgång till kursen, du får också alla de tillgångar som krävs för att lyckas med kursen. Från videoföreläsningar och läsning till frågesporter och uppgifter - du får allt du behöver för att lära dig och utvecklas. Dessa tillgångar är utformade för att göra din inlärningsupplevelse rolig, interaktiv och effektiv. Med allt material i din hand kommer du att vara välutrustad för att lyckas.

Påbörja din utbildning

Logga in på ditt konto och få tillgång till kursmaterialet, inklusive videor, interaktiva övningar och dokument. Du kan studera i din egen takt och återvända till materialet när du vill, så att du får ut det mesta av din utbildning.

Få support och ställ frågor

Om du har några frågor eller behöver hjälp under kursen, är vårt team av experter alltid tillgängliga via vår online-chatt. De kan hjälpa dig att förstå koncept, ge feedback och vägleda dig genom utmaningar.

Slutför kursen och få ditt certifikat

När du har slutfört kursen och uppnått de uppsatta målen, kommer du att få ett branscherkänt certifikat från Sellda. Detta certifikat är ett bevis på dina nyförvärvade färdigheter och kan stärka ditt CV samt öppna dörrar för nya möjligheter.

Kom igång med Sellda idag och upplev hur en säljutbildning kan förändra din karriär och framtid!

Tusentals litar på oss

Beprövad Expertis, Vald av Många

Utdelat certifikat

Erkännande av Din Framgång

Över 2 timmars undervisning

Lärande i Djupet: Över 2 Timmars Insikter

Platforms we cover

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Varför inte starta idag?

Ta steget idag och lär dig hemligheterna bakom ett framgångsrikt säljande.

Gå med nu

Över 6000 studenter litar på oss

Några frågor, några svar.

Ta en titt på de vanligaste frågorna.

Vilken kurs ska jag välja om jag är ny inom försäljning?

Om du är ny inom försäljning eller vill fräscha upp dina grundläggande färdigheter rekommenderar vi att du börjar med vår Säljutbildning Basic. Den ger en solid grund att bygga på och täcker de viktigaste aspekterna av försäljning för att sätta dig på rätt spår.

Hur får jag tillgång till kursmaterialet?

När du har registrerat dig för en av våra kurser och betalat kursavgiften får du en bekräftelse via e-post med inloggningsuppgifter till ditt Sellda-konto. Där kommer du att hitta allt kursmaterial, inklusive videor, dokument och interaktiva övningar.

Kan jag slutföra kursen i min egen takt?

Ja, våra kurser är utformade för att ge dig flexibiliteten att studera i din egen takt. Du får obegränsad tillgång till kursmaterialet under en viss tidsperiod, vilket gör att du kan gå tillbaka och repetera eller ta pauser när det passar dig bäst.

Vad händer om jag behöver hjälp eller har frågor under kursen?

Vårt team av experter är tillgängliga för att hjälpa dig genom hela din utbildning. Om du har frågor eller behöver hjälp, kan du nå dem via vår online-chatt. De kan hjälpa dig att förstå koncept, ge feedback och vägleda dig genom eventuella utmaningar.