Excellent

Säljutbildning Basic

Om du är intresserad av att öka din försäljning och vill övervinna rädslan för att ringa, är denna kurs perfekt för dig.

Efter att ha genomgått denna kurs kommer du att känna dig trygg och säker i att ringa och boka möten. Du kommer att märka en omedelbar förbättring i din förmåga att boka fler möten redan från den första dagen.

Dessutom kommer du att uppleva att osäkerheten och ångesten som tidigare uppstod inför att ringa och boka möten försvinner helt.

Utbildare

Hannes Bernhardsson

0kr
/
999kr
Gå med nu

Begränsat erbjudande, kan avbrytas när som helst.

Alla klasser är tillgängliga online

Tid av undervisningen

30 min

Level

Låg

Intyg efter avslutad utbildning

Möjlighet till 1-1 samtal

Varaktighet

För alltid

Tillträde till nätverk

Bra att veta

Vi har gjort det enkelt och smidigt för dig att komma igång med våra säljutbildningar. Följ dessa steg för att bli en del av Sellda-familjen och börja din resa mot en framgångsrik säljkarriär.

Välj din kurs

Börja med att välja kursen som passar dina behov och erfarenhetsnivå bäst, vare sig det är Säljutbildning Basic för att lära dig grunderna, eller Säljutbildning Advance för att fördjupa din kunskap och färdigheter. Läs kursbeskrivningarna för att få en klarare bild av vad varje kurs erbjuder.

Registrera dig

När du har valt din kurs är det dags att registrera dig. Fyll i dina personuppgifter, skapa ett konto och betala kursavgiften via vår säkra betalningsportal. Du får sedan direkt tillgång till kursen och materialet!

Påbörja din utbildning

Logga in på ditt konto och få tillgång till kursmaterialet, inklusive videor, interaktiva övningar och dokument. Du kan studera i din egen takt och återvända till materialet när du vill, så att du får ut det mesta av din utbildning.

Slutför kursen och få ditt certifikat

När du har slutfört kursen och uppnått de uppsatta målen, kommer du att få ett branscherkänt certifikat från Sellda. Detta certifikat är ett bevis på dina nyförvärvade färdigheter och kan stärka ditt CV samt öppna dörrar för nya möjligheter.

Kom igång med Sellda idag och upplev hur en säljutbildning kan förändra din karriär och framtid!

Lyssna på våra tidigare kunder

Hör vad våra nöjda kursdeltagare har att säga om sina upplevelser med Selldas säljutbildningar och hur vi har hjälpt dem att nå nya höjder i sina karriärer.

Lisa Engberg
SkandiaMäklarna Norrköping

"Tack vare utbildningen med Hannes har jag flertalet försäljningar och också fler kunder i potten som jag signat upp som ”redo”.Hannes har väldigt bra redskap och tillvägagångssätt som gör att kunden går från att vara kall till varm på ett samtal, genom samtalstekniker och ett nytt upplägg."

Säljare
Alfred Gunnarson
Länsförsäkringar Enskede

"Jag tror det är lätt att vara kritiskt inställd till en ung kille som aldrig förmedlat en bostad när han ska utbilda mäklare i hur de blir bättre på sitt yrke.

Jag blev djupt imponerad av Hannes redan efter första tillfället. Han har en energi & ett självförtroende som rycker med och inspirerar när han berättar om sina säljtekniker som inkluderar allt från de mest eleganta formuleringarna till det mest uppkäftiga antagande säljet. Det är KUL att slipa på sin försäljning tillsammans med Hannes.

Jag tror att alla kan tillgodogöra sig delar från konceptet och därigenom bli bättre på sitt yrke."

Google Project Management
Linnea Wisenfelt
BOSTHLM Södermalm

"Hannes är otroligt duktig och driven som vet exakt vilka metoder just du ska använda dig av för att nå fram till dina kunder och öka din mötesbokning. Han sitter med under samtalet och ger feedback så att du lär dig hantera alla typer av invändningar.Genom enkla, okomplicerade och smarta tillvägagångssätt har Hannes hjälpt mig att öka min hit-rate på antalet bokade möten från ca 30% till 70%. Han har dessutom gett mig knepen för hur jag ska få sign på plats.Jag rekommenderar varmt alla mäklare att använda sig av Sellda och Hannes. Ni kommer inte ångra er!"

Säljare
Victor Göthberg
Skandia Mäklarna Jönköping

"Jag fick som tur va träffa Hannes direkt efter min examen, otrolig kunskap, enormt driv och flera år inom sälj hjälpte han mig på rätt bana direkt.Med en hit-rate på 38-40% av mina samtal, omkring 50-60 bokade möten i månaden och flertalet påskrivna förmedlingsuppdrag var Hannes en stor del till detta. Rekommenderar alla nyblivna mäklare att inleda sin mäklarkarriär med Sellda och Hannes."

Säljare
Emil Cronholm
Husman Hagberg Enskede

"Vi började med gratis utbildningen och sen fortsatte vi med löpande utbildningar där mäklarna blev mycket bättre på att ringa kallt och det var även mycket fokus på hur man förvaltar sina möten och hur man bäddar in kommande redan i samtalet.4 mäklare bokade 26 möten på 90 min effektiv ringning. Hannes hjälpte varje mäklare genom att medlyssning och feedback direkt efter efteråt."

Säljare

Mer än bara utförande

"Fokus på helheten - Selldas säljutbildningar strävar efter att utveckla både dina praktiska färdigheter och din förståelse för strategi, ledarskap och långsiktiga relationer för att säkerställa en hållbar och framgångsrik säljkarriär.

Tillgängligt offline

Studera var och när du vill - Med Sellda's offline-tillgänglighet kan du ta del av våra säljutbildningar även när du är utan internetanslutning, så att du kan lära dig i din egen takt oavsett var du befinner dig.

Tusentals litar på oss

Bli en av många nöjda kunder - Gå med i den ständigt växande skaran av tusentals framgångsrika säljare som har valt Selldas säljutbildningar för att förbättra sina färdigheter och nå sina karriärmål.

Utdelat certifikat

Ackrediterad kompetens - Efter att ha slutfört en Sellda-säljutbildning får du ett branscherkänt certifikat som bevis på dina nyförvärvade färdigheter, vilket ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och stärker ditt professionella rykte.

Platforms we cover

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Välj någon av våra kurser

Vi erbjuder en grundläggande utbildning som passar både nybörjare och erfarna säljare, samt en rad olika resurser och stöd för att säkerställa att du får den mest effektiva och anpassningsbara utbildningen. Vår erfarna och engagerade personal är dedikerade till att hjälpa dig att utveckla ditt självförtroende, bemästra säljtekniker och nå dina fulla potential.

Basic

Säljutbildning Basic GRATIS

Som ett smakprov på vår Advanced-kurs, presenterar vi Säljutbildning Basic, en introduktionskurs för att bygga en förståelse hur Advanced-kurs kommer revolutionera att boka möten och få bort ångesten kring att boka möten.

Denna kurs är perfekt för dig som är ny inom säljyrket och vill lära dig boka fler mötenGå med i kursen

Över 6000 studenter litar på oss

Advance

Säljutbildning Advance 438 kr

Om du är intresserad av att öka din försäljning och vill övervinna rädslan för att ringa, är denna kurs perfekt för dig.

Efter att ha genomgått denna kurs kommer du att känna dig trygg och säker i att ringa och boka möten. Du kommer att märka en omedelbar förbättring i din förmåga att boka fler möten redan från den första dagen.

Dessutom kommer du att uppleva att osäkerheten och ångesten som tidigare uppstod inför att ringa och boka möten försvinner helt.

Gå med i kursen

Över 6000 studenter litar på oss