Utbildare

Hannes Bernhardsson, grundare av Sellda och en erkänd säljtränare, är född och uppvuxen på den pittoreska ön Gotland. Med över 12 års erfarenhet inom försäljning och en rad olika befattningar, har Hannes skapat en imponerande karriär som bygger på både kompetens och passion för försäljning och affärsrelationer.

Entreprenör

Hannes Bernhardsson

Entreprenör

Vi tar undervisning på allvar

Maximerar Försäljningsframgångar Genom Specialiserad Utbildning och Praktiska Verktyg

Stöd hela vägen

Veckovis coachmöte

Snabb svarstid

Certifierade lärare

Ta kursen i lugn och ro

När du köpt kursen har du tillgång till den för evigt så ta din tid och öva på teknikerna du lär dig.

Upptäck våra kurser

Välj den kurs som passar dig bäst

Basic

Säljutbildning Basic

Välkommen till Säljutbildning Basic, en omfattande introduktionskurs för dig som vill bygga en stark grund inom försäljning. Oavsett om du är ny inom säljyrket eller vill fräscha upp dina grundläggande färdigheter, är denna kurs perfekt för dig.

Gå med i kursen

Trusted by over 6000 students

Advanced

Säljutbildning Advance

Välkommen till Säljutbildning Advanced – en fördjupningskurs designad för att förfina och utöka dina försäljningsfärdigheter. Denna kurs är idealisk för dig som redan har en solid grund och vill ta din försäljningskompetens till nästa nivå. Upptäck avancerade strategier och tekniker för att effektivt öka försäljningen och skapa långsiktiga kundrelationer.

Gå med i kursen

Trusted by over 6000 students

Hannes skiljer sig från mängden. Med sina sylvassa tekniker skär han igenom kundens lager på ett kundfokuserat sätt vilket gör det enkelt att boka möte eller signa kunden på plats.